Bravo Gourmet Oy

Bravo Gourmet Oy on vuonna 2012 perustettu elintarvikkeiden maahantuontiyritys. Toimimme tällä hetkellä Helsingin Tukkutorilla, mutta tuotteemme ovat saatavilla kaikkialle Suomeen.

Meille tärkeitä arvoja ovat tarjoamiemme tuotteiden laatu, yksilöllisyys ja nopea toimitusaika. Haluamme myös tarjota parasta mahdollista asiakaspalvelua ja uskomme, että pystymme auttamaan asiakkaitamme omassa liiketoiminnassaan monin eri tavoin. Meille on tärkeää ymmärtää asiakkaan eri tarpeet mahdollisimman hyvin ja löytämään heille sopivimmat tuotteet kilpailukyiseen hintaan. Hoidamme itse kuljetukset pääkaupunkiseudulla ja se takaa sujuvimmat sekä nopeimmat lämpötilakontrolloidut kuljetukset.

Pyrimme aina ostamaan tuotteet suoraan tuottajilta, jolloin pystymme takaamaan parhaan mahdollisen laadun sekä kilpailukykyisen hinnan tuotteillemme. Tapaamme myös säännöllisesti kaikkia tuottajiamme ”paikan päällä”, jolloin tunnemme tuotteiden valmistusmenetelmät, historian, käyttömahdollisuudet sekä erot markkinoilla oleviin muihin tuotteisiin.

Tällä hetkellä tuotteemme tulevat pääsääntöisesti Espanjasta, Ranskasta, Italiasta mutta edustamme tuottajia myös Australiasta ja Hollannista.

Meillä on pitkäaikainen kokemus eurooppalaisista yhteistyökumppaneistamme. Pitkäaikaisimmat kumppanit ovat jo yli vuosikymmenen takaa.

Tuomme teille laadukkaat tuotteet, joilla on tarina ja historia.